Om webbplatsen

Riddarhusets webbplats visas bäst i en modern webbläsare, som senare versioner av Internet Explorer, Safari, Chrome, Edge eller Mozilla. För att läsa pdf:er behövs programmet Acrobat Reader och för att se videoklipp behövs senare versioner av Flash Player. Det är gratisprogram som kan laddas ner från Adobes hemsida genom att klicka på respektive länk.

Webbsidan är anpassad för att fungera på dator, surfplatta och i mobiltelefon.

Att använda innehåll från riddarhuset.se
Webbplatsens innehåll, såväl text som bild kan användas för privat bruk om källan anges. I det fall det finns en textförfattare eller fotograf namngiven på sidan ska samtycke inhämtas från denne och namnet anges vid användning. Vid annan användning, i tryck eller digitala medier, måste tillstånd inhämtas från Riddarhuset. Kontakta Riddarhuset med länk till aktuell bild eller text.

Personuppgifter
Personuppgifter som lämnas på webbplatsen för utskick av evenemangsinfo används inte i andra syften. Vill du ändra dina adressuppgifter eller ta bort dina personuppgifter, kontakta Riddarhuset.

Kontakt
Vi vill gärna veta vad du tycker om webbplatsen och vad som kan bli bättre. Välkommen att kontakta kansli@riddarhuset.se

Bilder/fotografier/filmer
Dick Norberg.
Gabriel Hildebrand.
Jann Lippka.
Rikkard Häggbom.

Ansvarig utgivare
Erik Drakenberg